![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkSTjmY9X2TfmN-eNeoje3x2AGRPbYGwSQz8mV_m-y783OKwoDc7QWg53jl-MT1hcTO1ip2HJRYocjcTzueP6HOHrYTyck0lW6BDdrIa35O1l5kf9bNPmmKUk6LVb98wdzAEkpZeoslxzd/s400/pastel_de_carne_con_setas_y_zanahoria_(1).jpg)
Ingredients:
1 col grossa
1 kg. de patates
aigua, sal, oli
una xulla de cansalada viada per cap
Poseu en una olla al foc amb aigua abundant i un pols de sal amb les fulles de col, que prèviament haureu rentat; afegiu-hi les patates a daus més aviat grossets. Quan tot sigui cuit, escorreu-ho. Poseu una paella al foc amb oli, fregiu-hi la cansalada i quan sigui cuita retireu-la i guardeu-la. En el mateix oli, poseu-hi la col i la patata, i un cop passada una bona estona incorporeu-hi la cansalada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada